VIDEO Persoana care a sunat la 112 pentru a anunţa că a fost plasată o bombă la un mall din Galaţi a fost identificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au dat de urma persoanei care, în cursul zilei de sâmbată, 11 februarie,  a apelat numărul unic de urgenţă 112,  alertând autorităţile cu privire la faptul că ar fi fost plasată o bombă în incinta unui centru comercial din Galaţi.

Persoana a fost identificată de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, cu sprijinul  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi al Direcţiei de Operaţiuni Speciale, aceasta fiind un bărbat de 36 de ani, domiciliat în comuna Fârţăneşti, dar care locuieşte în Galaţi fără forme legale.

”Persoana în cauză a fost predată Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Secţia 4 Poliţie Urban, aceasta urmând a fi sancţionată contravenţional conform O.U.G 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă. În cauză, a fost întocmit şi dosar penal sub aspectul săvârşirii faptelor prevăzute de Legea 535/2004,  privind prevenirea şi combaterea terorismului”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Reamintim faptul că, la data de 11 februarie, în jurul orei 17.00, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgenţă 112, prin care se facea referire la faptul că în incinta unui centru comercial din Galaţi ar fi fost plasat un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţi din cadrul S.M.U.R.D, care au evacuat rapid zona, procedând la efectuarea cercetării la faţa locului. S-a dovedit în cele din urmă că alerta cu bombă a fost falsă, bărbatul care a sunat la 112 dorind să se răzbune după ce a avut o altercaţie cu unul dintre angajaţii mall-ului.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite