VIDEO O manichiuristă a fost bătută chiar în salonul de înfrumuseţare unde lucra şi a suferit un traumatism cranio-cerebral. Agresorul a ieşit liniştit pe uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere Foto: Adevărul
Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere Foto: Adevărul

Andreea, o tânără de 32 de ani din Galaţi, a avut parte de o experienţă traumatizantă, după ce un bărbat a venit la locul ei de muncă şi a început să o lovească cu pumnii şi un baston telescopic.

După ce zilele trecute un frizer a fost agresat de un client care nu dorea să stea la coadă, astăzi o manichiuristă a ajuns la spital, după ce un bărbat pe care abia îl cunoştea a agresat-o pentru că s-a simţit jignit.

„Ieri când eram la locul de muncă a venit un individ pe care nu îl cunoşteam foarte bine. În urma unor mesaje prin care s-a simţit jignit mi-a spus, tot prin mesaje, că o să îmi facă o vizită la locul de muncă. Fără să spună nimic, a început să dea cu pumnii şi cu un baston telescopic. Nu mi-a făcut avansuri, dar am fost jignită de nenumărate ori de el. Nu a fost clientul meu. În decursul anilor tot m-a jignit, nu am spus nimic, dar nu am mai putut şi i-am trimis şi eu câteva mesaje ieri dimineaţă. Apoi mi-a trimis şi el ultimul mesaj, de ameninţare, că îmi va face o vizită la locul de muncă. Ceea ce s-a şi întâmplat, de fapt”, a declarat Andreea (32 de ani).

Tânăra a fost luată prin surprindere şi deşi a căzut de mai multe ori în urma loviturilor, agresorul nu s-a oprit.

„ Nici nu am realizat iniţial că a venit, eram cu clienta pe scaun, eu m-am ridicat şi când să ies spre salon atunci m-am trezit cu primul pumn. M-a lovit cu pumnul în faţă, am căzut, m-am ridicat, iar mi-a dat cu pumnul, iar am căzut, apoi a început să dea cu bastonul în mine. Este un fost prieten al prietenului meu şi am înţeles că nu sunt singura care a păţit asta cu el. El are ceva cu toată lumea”, susţine victima.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale salonului de înfrumuseţare, iar în imagini se vede cum individul îşi ascunde un baston telescopic sub o mânecă când iese pe uşă.

A fost nevoie de intervenţia medicilor pentru ca femeia să îşi revină după atacul violent.

 “Avea un traumatism cranio-cerebral, contuzii la nivelul hemitoracelui, umărului şi genunchiului stâng“, a declarat dr. Angel Trifan, din cadrul Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Tânăra a depus plângere la Poliţie, iar agresorul este cercetat acum pentru lovire şi alte violenţe.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite