VIDEO O femeie din Galaţi, pe jumătate goală, filmată în ipostaze indecente în timp ce se spală la o ţâşnitoare publică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La spălat la ţâşnitoare în centrul Galaţiului. Foto: Captură video
La spălat la ţâşnitoare în centrul Galaţiului. Foto: Captură video

Imaginile au fost postate pe Facebook de un taximetrist din Galaţi. Totul s-a petrecut în faţa hotelului Turist, la câţiva paşi de cel mai important bulevard al oraşului şi de Palatul de Justiţie.

Un taximetrist din Galaţi, care aştepta în parcarea din faţa hotelului Turist să preia o cursă, a surprins cu telefonul o scenă aproape de necrezut. O femeie pe jumătate goală se spăla tacticos, inclusiv în zonele intime, la o ţâşnitoare publică, fără să-i pese că la câţiva paşi de ea se afla în derulare un festival internaţional de fanfare la care participau câteva sute de spectatori.

De altfel, în imediata apropiere se află şi o staţie de taxiuri, o staţie de transport public de persoane (pentru linia care face legătura între partea centrală a oraşului şi mall), câteva blocuri turn şi instituţii importante precum Palatul de Justiţie, Camera Notarilor Publici şi Palatul Telefoanelor.

Imaginea a fost surprinsă duminică, însă femeia nu este filmată nicio clipă cu faţa, aşa că este aproape imposibil de identificat, chiar dacă Poliţia a declanşat deja o anchetă.

Dacă va fi identificată, persoana în cauză riscă până la doi ani de închisoare, conform Codului Penal:. „Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Filmuleţul a trezit deja numeroase comentarii maliţioase pe Facebook. Unii dintre cei care au postat comentarii o critică virulente pe femeie, pe care o acuză de „nesimţire”, însă există şi persoane care nu văd nimic rău în a te spăla la o ţâşnitoare publică, mai ales că afară erau 37 de grade, iar 40% dintre gălăţeni nu au apă caldă, iar 4% dintre aceştia nu mai au nici apă rece.

Utilităţile au fost tăiate din cauza datoriilor uriaşe acumulate la întreţinere.
 

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite