VIDEO Momentul în care deputatul Mihail Boldea a fost scos pe braţe din tribunal: "L-aţi omorât pe tata!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea, la sediul ICCJ foto: Roberto Sălceanu
Mihail Boldea, la sediul ICCJ foto: Roberto Sălceanu

Deputatul Mihail Boldea, arestat pentru fraude imobiliare, a fost scos pe braţe, miercuri, din sala de judecată a instanţei supreme, după ce a aflat că tatăl său a decedat.

Deputatul Mihail Boldea a avut o cădere nervoasă, miercuri, în timp ce aştepta, din boxa acuzaţilor, ca instanţa supremă să dezbată legalitatea măsurii arestării preventive a deputatului. Imediat cum a aflat că tatăl său a decedat, Mihail Boldea a început să plângă puternic şi să strige "L-aţi omorât pe tata!". El a fost scos pe braţe din sala de judecatză de către oamenii legii.

Tatăl deputatului, Gheorghe Boldea, a decedat noaptea trecută, în somn, ca urnare a unui infarct. În urmă cu câteva zile el fusese scos de sub urmărire penală pentru spălare de bani.

 Mihail Boldea,  aflat în arest preventiv, nu poate participa la funeralii pentru că doar condamnaţii definitiv pot face cerere în acest sens.

Boldea a fost arestat preventiv în urmă cu mai bine de trei luni sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional, înşelăciune în formă continuată şi evaziune fiscală. Prejudiciul estimat depăşeşte 1 milion de euro.Citeşte aici mai multe!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite