VIDEO Incendiu la un imobil din Galaţi. O femeie însărcinată a suferit un atac de panică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe familii care locuiesc într-o casă de pe strada Dogăriei din Galaţi au trăit astăzi momente de groază, după ce imobilul a luat foc, cel mai probabil de la un scurtcircuit la o instalaţie electrică improvizată.

Pompierii gălăţeni au acţionat cu două autospeciale cu apă şi spumă la un incendiu izbucnit astăzi pe strada Dogăriei din Galaţi. Focul a pornit dintr-o anexă a unui case aparţinând Primăriei Galaţi, unde locuiesc mai multe familii, şi s-a extins rapid la întregul imobil.

Două familii care locuiesc în casa cu etaj au fost afectate în special de fumul gros care s-a format în zonă, dar nimeni nu a fost rănit. "O femeie însărcinată a suferit un atac de panică, dar nu a necesitat transport la spital", a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

Focul a afectat aproximativ 70 de metri pătraţi din imobil, flăcările mistuind mai multe piese de mobilier, electrocasnice şi bunuri personale ale familiilor care locuiau acolo. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră de către pompieri, cauza probabilă a acestuia fiind un scurtcircuit la o instalaţie electrică improvizată.

Incendiu izbucnit la un imobil din cauza unui scurtcircuit

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite