VIDEO În timp ce autorităţile reamenajează zona centrală din Galaţi, hoţii fură dalele. Unul dintre suspecţi: ”Voiam să facem o cărăruie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali au prins doi bărbaţi, de 31 şi 34 de ani, care se pregăteau să plece din zona Potcoava de Aur din Galaţi cu maşina plină cu dale sustrase de pe şantierul deschis de autorităţile locale pentru refacerea trotuarului.

Tupeu incredibil pentru doi bărbaţi din Braniştea, care au oprit maşina în timpul zilei, în zona centrală a Galaţiului, şi au început să fure dalele. ”Am crezut că nu se mai folosesc. Voiam să facem o cărăruie la noi, la Braniştea”, a declarat unul dintre suspecţii de furt.

”Numiţii O.A., de 31 ani şi C.F., de 34 ani, ambii din Galaţi, au fost depistaţi de echipajul mobil al secţiei nr. 1 Poliţie Locală în timp ce încărcau 16 dale din beton într-un autoturism, acestea fiind sustrase din faţa Complexului Potcoava de Aur”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Poliţiştii locali i-au predat pe cei doi suspecţi de furt lucrătorilor secţiei 1 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

Hoţ prins cu dalele furate dintr-o zonă centrală a oraşului

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite