VIDEO A rămas fără o limuzină BMW de 15.000 de euro, pentru 21 de „cartuşe” de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre locaşurile amenajate prin modificarea caroseriei, burduşit cu ţigări de contrabandă
Unul dintre locaşurile amenajate prin modificarea caroseriei, burduşit cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră gălăţeni, care duc un adevărat război cu traficanţii de ţigări, s-au specializat într-atât încât le descoperă ascunse chiar şi în cotloane teoretic inexistente

Marţi dimineaţă, în jurul orei 6.30, politişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Galaţi verificând un „pont" primit, au oprit in trafic, pentru control, pe o stradă din municipiul Galaţi, un autoturism marca BMW 520i, condus de catre S.Dumitru, în vârstă de 41 ani.

„În vederea efectuarii unui control amanuntit, şoferul şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Galati. Acolo poliştii au descoperit două locaşuri special amenajate prin decuparea tablei din partea interioara a stalpilor-spate ai autoturismului. În aceste locaşuri şi în tetierele autoturismului erau ascunse 4.200 tigarete, marca Winston Blue, cu timbru emis de Republica Moldova", ne-a informat subcomisar Ion Irimia, purtător de cuvânt al STPF Galaţi.

Bunurile au fost predate Directiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi. Contrabandistul a fost amendat cu 5000 de lei, iar ţigările şi limuzina au fost confiscate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite