Verdict definitiv în cazul tânărului care a ucis un om al străzii cu 20 de lovituri de cuţit şi i-a incendiat trupul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 26 de ani a susţinut în faţa judecătorilor că a omorât persoana fără adăpost pentru că o bănuia de furtul unor cabluri. Ucigaşul a încercat să-şi ascundă fapta, incendiind cadavrul victimei.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv, pe 10 septembrie, pe un tânăr de 26 de ani din Galaţi, Valentin Budescu, pentru omor şi profanare de morminte la 11 ani şi 3 luni de închisoare. Bărbatul a ucis un om al străzii.

Valentin Budescu l-a atacat cu un cuţit, înjunghiindu-l de 20 de ori, după care i-a incendiat cadavrul, susţinând că persoana fără adăpost îi furase nişte cabluri şi a dorit să se răzbune astfel pe aceasta.

„Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, tot om al străzii, care şi-a recunoscut fapta. Moartea victimei s-a datorat şocului hemoragic produs prin înjunghiere. Au fost peste 20 de lovituri de cuţit. Inculpatul a spus că a victima i-ar fi furat nişte cabluri”, a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Ucigaşul nu s-a mulţumit să ucidă victima, hotărând imediat după comiterea crimei să o şi incendieze. Potrivit anchetatorilor, corpul neînsufleţit prezenta o plagă prin înjunghiere şi era parţial ars. Imediat ce bărbatul a fost găsit, un echipaj SMURD a intervenit la locul faptei, dar era prea târziu. „Din păcate s-a constatat decesul, nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Amalia Marcov, medic la SMURD Galaţi. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite