Urmărit internaţional, identificat de poliţişti într-o comună gălăţeană. Autorităţile italiene au emis un mandat de arestare pe numele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă Galaţi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 iunie, să fie prezentat Curţii de Apel Galaţi pentru confirmarea unui mandat european de arestare emis pe numele său.

Marţi, 2 iunie, poliţiştii postului de poliţie Rediu au depistat, pe raza comunei Rediu, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, urmărit internaţional, pe numele căruia autorităţile italiene emiseseră un mandat de arestare în vederea extrădării, acesta fiind cercetat într-un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

”Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă Galaţi, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Curţii de Apel Galaţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite