Unele petreceri de Sfântul Ion s-au sfârşit la Chirurgie şi chiar la Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform unei nedorite tradiţii, şi anul acesta, Sfântul Ion a făcut victime printre acei participanţi la onomastici, care, după prea multe pahare, au dat buna dispoziţie pe arţag şi violenţă. 11 gălăţeni au ajuns din această cauză la Urgenţe.

Din dimineaţa zilei de sâmbătă 7 ianuarie şi până a doua zi, nu mai puţin de 11 persoane au ajuns la urgenţe după ce au fost implicate în altercaţii care au avut ca principal ingredient alcoolul consumat în exces.

Printre victimele chefliilor agresivi, ajunse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, s-au numărat şi două femei ( una în vârstă de 61 de ani, iar cealaltă de 32), restul celor agresaţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale în regim de internare fiind bărbaţi.

Femeia mai în vârstă, din Galaţi, a ajuns la UPU în jurul orei 22.30, cu o ambulanţă. Ea prezenta mai multe răni şi traumatisme, dintre care cel mai grav la cap. A fost internată în secţia Terapie Intensivă şi duminică dimineaţă a fost transferată la Chirurgie II.

Cealaltă femeie, din comuna Frumuşiţa, a juns la spital desfigurată după ce fusese bătută cu pumnii în zona capului.

Acordarea asistenţei medicale necesare pacienţilori beţi le-a dat de furcă medicilor şi asistenţilor de la UPU mai ales în cazul celor agresivi. Majoritatea aveau răni în zona feţei şi traumatisme craniene şi au fost internaţi la Neurochirurgie.

Trei dintre pacienţii recalcitranţi au refuzat îngrijirile medicale.

Nici medicilor asistenţilor medicali şi paramedicilor din echipajele de la Ambulanţă şi SMURD nu le-a fost uşor să se înţeleagă cu petrecăreţii de Sfântul Ion pe care i-au transportat la UPU.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite