Un taximetrist de 47 de ani, care venise să ridice banii după ce primise o comandă prin metoda „Accidentul”, a fost prins de poliţişti în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta a ajuns pe mâna poliţiştilor după ce persoana la care a mers să ridice banii a sunat la poliţie. Taximetristul recunoaşte că a făcut astfel de comisioane de patru ori şi abia ultima dată a înţeles în ce s-a băgat.

Taximetristul le-a declarat poliţiştilor că a fost contactat telefonic de o persoană neidentificată care i-a cerut să se deplaseze la o adresă de pe raza municipiului Galaţi şi sa ridice suma de 3.200 de Euro, de la Victor Filer, al cărui fiu ar fi provocat un accident rutier. 

Prin extinderea cercetărilor, poliţiştii au stabilit că acelaşi taximetrist este bănuit de faptul că în ziua de 03 octombrie 2014 a mers la domiciliul unei femei de 90 ani, din Galaţi, de unde a ridicat suma de 4.600 lei, pe motiv că nepotul acesteia a fost implicat într-un accident rutier. 

Ulterior, banii i-a dat unei persoane necunoscute din municipiul Brăila. Bărbatul este bănuit că a mai comis alte două fapte similare la începutul lunii octombrie când a luat de la două părţi vătămate 2.500 de lei, respectiv 15.000 de lei, bani pe care i-a dat aceluiaşi bărbat din municipiul Brăila.

Bărbatul este acum cercetat pentru înşelăciune şi tentativă de înşelăciune.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite