Un tânăr din Galaţi a murit într-un cumplit accident de circulaţie petrecut duminică noaptea în Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Suruianu. SURSA FOTO Facebook/Marian Suruianu
Marian Suruianu. SURSA FOTO Facebook/Marian Suruianu

Potrivit informaţiilor transmise de presa britanică, gălăţeanul Marian Suruianu (25 ani) conducea o motocicletă Suzuki în apropiere de intersecţia dintre Hyde Park Street şi Bayswater Road, loc unde s-a produs tragedia.

Veste cumplită pentru o familie din Galaţi. Duminică, pe 20 martie, cu puţin timp după miezul nopţii, în centrul Londrei s-a produs un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un tânăr în vârstă de doar 25 de ani, din Galaţi, pe nume Marian Suruianu.

Potrivit informaţiilor transmise de presa britanică, Marian Suruianu conducea o motocicletă Suzuki în apropiere de intersecţia dintre Hyde Park Street şi Bayswater Road, loc unde s-a produs tragedia.

Deocamdată nu se ştie cine a fost vinovat de producerea accidentului, însă primele cercetări au relevat că motocicleta s-a ciocnit violent, chiar la intrarea în intersecţie, cu un taxi. În urma impactului, tânărul motociclist a fost proiectat în aer, iar motocicleta s-a ”înfipt” practic într-o altă maşină aflată în zonă.

Poliţia din Londra ajunsă la faţa locului nu a putut decât să constate decesul tânărului din Galaţi, conform site-ului BBC care a relatat despre acest accident. Un pasager din taxi, în vârstă de 40 ani, a fost rănit la un picior în urma accidentului şi a fost transportat la spital, în vreme ce şoferul maşinii a fost dus la audieri, fără însă a fi arestat.

Cu câteva ore înainte de a muri, Marian postase pe contul lui de Facebook o fotografie cu motocicleta lui, alături de altele, cu comentariul: „se simte fericit”, iar ceva mai târziu a postat şi un filmuleţ cu el distrându-se într-un local din Londra.

Trupul neînsufleţit va fi adus în zilele următoare în ţară, Marian Suruianu urmând să fie înmormântat la Galaţi. Motociclişti din Galaţi au anunţat pe facebook că vor participa în număr mare la înmormântarea prietenului lor plecat în mod tragic dintre ei.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite