Un suporter din Galaţi s-a ales cu dosar penal pentru că a asistat la meciul de volei România-Albania. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa: Jandarmeria Galaţi
Sursa: Jandarmeria Galaţi

Un bărbat din Galaţi s-a ales cu dosar penal deoarece a fost depistat în arena sportivă deşi avea interdicţie de a participa la meciuri de volei.

Miercuri, 3 august, în timp ce asigurau măsurile de ordine publică la meciul de volei masculin dintre echipele României şi Albaniei, susţinut la Sala Sporturilor din municipiul Galaţi, jandarmii au observat în tribună un bărbat ale cărui semnalmente corespundeau cu cele ale unei persoane care avea aplicată măsura complementară de interzicere a accesului la competiţii sportive de genul meciurilor de volei.

Bărbatul fost condus în afara zonei de desfăşurare a meciului, iar în urma legitimării s-a stabilit că este persoana asupra căreia era aplicată interdicţia de acces în arena sportivă pentru perioada 23.02.2022 - 22.02.2023.

Conform prevederilor Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, fapta comisă de bărbat constituie infracţiune, în cauză jandarmii întocmind actele de sesizare a organelor penale.

Potrivit Jandarmeriei Galaţi, bărbatului i-a fost aplicată măsura interzicerii accesului la competiţii sportive de genul meciurilor de volei la data de 23.02.2022, cu ocazia desfăşurării meciului dintre echipele Arcada Galaţi şi CS Dinamo Bucureşti, întrucât acesta a provocat scandal pe timpul desfăşurării competiţiei sportive.

Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi  

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite