Un şofer beat a lovit două semafoare şi a fugit de la locul faptei. El nu avea permis de conducere

0
0
Sursa: IPJ Galaţi
Sursa: IPJ Galaţi

Un şofer de 24 de ani a dărâmat două semafoare şi a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au descoperit că tânărul era beat şi nu avea permis de conducere.

Un bărbat de 24 de ani, din municipiul Galaţi, a condus un autoturism pe strada Brăilei şi, la efectuarea virajului la dreapta, pe Bulevardul Siderurgiştilor, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe scuar, lovind două semafoare pietonale, după care s-a oprit pe sensul opus de mers. Apoi a coborât din autoturism şi a fugit pe o alee printre blocuri.

La aproximativ 100 de metri de locul în care s-a petrecut incidentul, acţiona un echipaj format din poliţişti ai Biroului Rutier Galaţi. Aceştia au plecat imediat în urmărirea bărbatului pe care l-au prins în zona unui bloc de pe strada Neajlov.

În urma verificărilor, s-a stabilit că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„La testarea alcoolscop a fost înregistrată valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, şi va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis”, a anunţat IPJ Galaţi.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi


Ultimele știri
Cele mai citite