Un poliţist a devenit campion mondial la karate. Se antrenează de 20 de ani şi nu îi lipseşte nicio medalie din palmares

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Tâmpeanu a cucerit aurul la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, organizat în acest sfârşit de săptămână la Cluj, la proba kata individual seniori.

Mihai Tâmpeanu, poliţist în Galaţi, şi-a adjudecat medalia de aur la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, la proba kata individual seniori, evenimentul organizându-se la sfârşitul săptămânii trecute la Cluj.

Performanţele poliţistului la cea mai importantă competiţie de karate din lume, unde au participat peste 2.000 de concurenţi din 47 de ţări, nu se opresc aici.

El a obţinut alte două medalii de argint la probele enbu masculin şi enbu mixt, dar şi o medalie de bronz la proba kata - echipe masculin, seniori. Obţinerea aurului reprezintă pentru Mihai împlinirea unui vis, de a-şi completa palmaresul din care nu lipseşte nicio altă medalie.

,,E recunoaşterea supremă a numeroase ore de antrenament, a momentelor dificile depăşite cu greu, a nevoilor şi a interdicţiilor pe care le are un sportiv de performanţă. Simţi că eşti în al nouălea cer!", a declarat Mihai după mai bine de 20 de ani de activitate compeţitională neîntreruptă.

Mihai Tâmpeanu are 30 de ani, este căsătorit şi are un băieţel de 2 ani, despre care speră să îi calce pe urme şi să urce şi el într-o zi pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la karate.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite