Un medic este cel mai tânăr prorector din România: „Este o mândrie şi, totodată, mă obligă să performez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă Personală
sursa: Arhivă Personală

Medicul Alexandru Nechifor a primit votul Senatului universităţii, pentru a îndeplini, pentru o perioadă de şase luni de zile, funcţia de prorector al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Este cel mai tânăr prorector din România, anunţă reprezentanţii universităţii gălăţene.

Medicul gălăţean, absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, a ocupat funcţia de consilier al rectorului Universităţii, Puiu Lucian Georgescu. 

De asemenea, el a avut un rol important în creşterea vizibilităţii instituţiei de învăţământ superior şi în stabilirea de noi legături de colaborare cu instituţii din Regiunea de Dezvoltare Sud Est.

 „Este o mândrie şi, totodată, mă obligă să performez. Mulţumesc pentru încredere domnului rector şi echipei de la conducerea universităţii. Am colaborat până în prezent extrem de bine şi sunt convins că vom face împreună lucruri deosebite”, a declarat medicul Alexandru Nechifor.

Alexandru Nechifor are 30 de ani şi este medic, specialitatea medicină internă, la Spitalul Judeţean Galaţi. Este masterand în nutriţie, doctorand în medicină la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, atestat în adictologie în Bordeaux( Franţa).

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite