Un infractor a evadat din sediul IPJ Galaţi când a auzit că urmează să fie arestat. Cum i-a păcălit pe oamenii legii ca să se facă nevăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Individul evadat din sediul Poliţiei Galaţi FOTO IPJ Galaţi
Individul evadat din sediul Poliţiei Galaţi FOTO IPJ Galaţi

Un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia fusese emis un mandat european de arestare, a dispărut chiar din sediul Poliţiei, după ce a fost anunţat că va fi reţinut pentru 24 de ore. Poliţiştii au instituit filtre în tot oraşul, dar nu au reuşit încă să îl prindă pe fugar.

Poliţiştii din Galaţi sunt în alertă după ce un bărbat de 38 de ani, Stănică Busuioc, a fugit din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi. Pe numele acestuia exista un mandat de arestare emis în noiembrie 2018 pentru furturi în serie din autoturisme şi bancomate comise în Austria, iar astăzi, 10 ianuarie, a fost chemat la Poliţie pentru a fi anunţat că urmează să fie reţinut pentru 24 de ore.

Când a auzit acest lucru, tânărul a pretins că  i s-a făcut rău şi a cerut să meargă la toaletă. Odată ajuns acolo, a profitat de neatenţia poliţiştilor şi a fugit pe geam. Oamenii legii au instituit filtre în tot oraşul, dar nu au reuşit până acum să dea de urma bărbatului.

Acesta are următoarele semnalmente: 1,74 metri înălţime, 75 de kilograme, iar la momentul când a dispărut din sediul IPJ Galaţi purta un fes negru, geaca neagră (glugă neagră, mâneci arginţii), pantaloni gri deschis şi tenişi negri. Persoanele care îl văd sau au informaţii despre acesta, sunt rugate să sune imediat la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite