Un gălăţean turmentat a început să tragă cu un pistol de calibrul 8 milimetri doar ca să se distreze. ”Petrecerea” a continuat la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani dintr-o localitatea gălăţeană s-a aghezmuit bine la un bar din sat, după care a crezut că ar fi distractiv să tragă cu o armă pe care o introdusese ilegal în ţară.

Pe 6 aprilie , un bărbat de 51 ani din comuna Tudor Vladimirescu, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, pentru a se distra, a scos din buzunar un pistol, cu care a efectuat un foc în plan vertical.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Galaţi au stabilit că pistolul este unul neletal, de zgomot, având calibrul de 8 milimetri. ”Fiind întrebat de provenienţa armei, bărbatul a precizat că a achiziţionat-o din Italia în anul 2012 şi că în acelaşi an a introdus-o in Romania, dar că nu a folosit pistolul niciodată”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pistolul, încărcătorul şi un număr de 11 cartuşe, calibrul 8 milimetri, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au întocmit acum un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă calificată şi uz de armă fără drept.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite