Un gălăţean şi-a lovit mama cu pumnii în cap şi a lăsat-o să moară în frig. Femeia îl rugase să-şi găsească un loc de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv Foto: arhivă Adevărul
Bărbatul a fost arestat preventiv Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 42 de ani a fost trimis în judecată pentru omor după ce şi-a bătut cu sălbăticie mama. Agresorul şi-a ieşit din minţi când femeia i-a spus să renunţe la băutură şi să îşi caute un serviciu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a trimis în judecată pentru omor pe Costel Lungeanu, un gălăţean din localitatea Pechea. Pe 22 martie, judecătorii au menţinut arestarea preventivă a bărbatului, acuzat de procurori că obişnuia să îşi bată constant mama, o bătrână de 70 de ani, doar pentru că femeia îi spunea să nu mai bea şi să îşi caute de muncă.

Vecinii erau îngroziţi de ţipetele femeii, dar niciunul nu a chemat Poliţia când Costel Lungeanu făcea scandal. Pe 29 decembrie 2017, s-a consumat ultimul episod al acestei drame. Bărbatul avea o plăcere sadică de a-şi lovi mama cu pumnii în zona capului.

Aşa s-a întâmplat şi în ziua fatidică, când bătrâna a fost lovită de mai multe ori într-un şopron aflat în imediata apropiere a casei. Din cauza loviturilor primite în cap, femeia a căzut la pământ, aproape în stare de inconştienţă. Deşi avea nevoie de ajutor medical, fiul său a luat-o în braţe şi a dus-o într-o cameră neîncălzită a casei unde cei doi locuiau.

”Costel Lungeanu a mers apoi într-o altă cameră şi s-a culcat, lăsându-şi mama într-o încăpere neîncălzită. A doua zi, a constatat că mama sa nu mai mişca şi a dus-o în camera unde dormise, iar apoi a anunţat ambulanţa. Femeia murise de circa 10 ore din cauza traumatismelor craniene suferite”, ne-a declarat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Bărbatul riscă acum o condamnare de până la 20 de ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite