Un deţinut a murit astăzi în Penitenciarul de maximă siguranţă de la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
penitenciarul galati

Un bărbat de 40 de ani, condamnat definitiv la 19 ani de închisoare pentru omor calificat, a murit în celula de detenţie în urma unui stop cardiorespirator.

Luptă contra cronometru în Penitenciarul Galaţi pentru salvarea unui bărbat privat de libertate. Dimineaţă, la ora 03.00, mai mulţi deţinuţi au observat că un coleg de celulă se simte tot mai rău şi au alertat personalul medical al penitenciarului. Vorbim despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat în stop cardio-respirator. 

În cel mai scurt timp au început manevrele de resuscitare  şi s-a solicitat simultan, la 112, prezenţa unui echipaj SMURD care a continuat procedura de repunere în funcţiune a inimii bărbatului. A fost însă în zadar. După aproximativ o oră, medicii l-au declarat pe deţinut decedat.

Conform procedurilor, de acest eveniment tragic au fost anunţate conducerea Penitenciarului Galaţi, rudele bărbatului, Poliţia Municipiului Galaţi, Parchetul Judecătoriei Galaţi, Serviciul de Medicină Legală şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Galaţi, bărbatul în cauză fusese condamnat definitiv la 19 ani de închisoare pentru omor calificat.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite