Un bărbat aflat aproape în comă alcoolică a furat o autoutilitară şi a provocat un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 42 de ani este cercetat pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Poliţiştii au stabilit că acesta a furat o autoutilitară, cu care a intrat într-un buldoexcavator, fugind apoi de la locul accidentului.

Vineri, 25 octombrie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Smârdan au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incident rutier, pe strada Ferdinand, din comuna Suhurlui, în el fiind implicat o autoutilitară şi un buldoexcavator. Poliţiştii nu au găsit la locul incidentului persoana care condusese autoutilitara şi au constatat că aceasta prezenta avarii la roata stângă şi caroseria stângă faţă.

”În urma investigaţiilor, după aproximativ jumătate de oră, a fost identificat conducătorul auto, un bărbat, de 42 de ani, care fiind testat alcoolscopic a prezentat valoarea de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările în bazele de date ale poliţiei au relevat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mai mult, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi sustras autoutilitara de pe un teren agricol aparţinând proprietarului acesteia. Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite