Un băieţel de doar 7 ani a văzut moartea cu ochii după ce a căzut în gol de la etajul trei al unui hotel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii hotelului au insistat ca micuţul să fie dus la spital. Foto: Adevărul
Angajaţii hotelului au insistat ca micuţul să fie dus la spital. Foto: Adevărul

Un băieţel de doar 7 ani a văzut noaptea trecută moartea cu ochii după ce a căzut în gol de la etajul trei al unui hotel situat pe strada Crizantemei din Galaţi.Totul s-a petrecut din cauza neglijenţei mamei lui, care l-a lăsat nesupravegheat în cameră

Curiozitatea l-a determinat pe micuţ să se suie pe un pervaz, de unde a alunecat. În doar câteva clipe, trupul băiatului avea să zacă pe ciment. I-a sărit în ajutor un angajat al hotelului, care a auzit ţipetele de durere ale copilului.

Potrivit administratorului hotelului unde a avut loc acest incident, mama băieţelului este o clientă veche. Nu de puţine ori, aceasta a închiriat camere, unde venea cu diferiţi bărbaţi. Mai mult decât atât, femeia ar fi refuzat să îşi ducă fiul la spital după ce acesta a căzut în gol de la mai bine de opt metri. Au insistat angajaţii hotelului, care au şi sunat la 112.

Un echipaj SMURD a sosit la faţa locului şi a preluat copilul. Acesta a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi. Medicii au stabilit că micuţul are o fractură închisă de femur stâng şi urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

„Copilul nu are traumatisme abdominale, nici craniene. Are o fractură de femur stâng. Cel mai probabil mâine va fi operat”, a declarat dr. Virgil CRISTEA, şeful Secţiei Pediatrie, Spitalul de Copii „Sf. Apostol Ioan” Galaţi.

Pe fir au intrat şi inspectorii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Galaţi, care au demarat o anchetă în acest caz.

„Se va face o evaluare psihologică, vom face o anchetă şi la spital şi la hotelul unde s-a întâmplat incidentul. Dacă situaţia o impune, după ce copilul va fi externat, vom dispune luarea copilului în regim de urgenţă”, a declarat Ciprian GROZA, Direcţia pentru Protecţia Copilului Galaţi.

Băieţelul mai are trei fraţi, care la rândul lor au fost neglijaţi de mamă. Fiul cel mare, în vârstă de 18 ani se află în grija bunicilor materni, iar alţi doi fraţi îşi petrec zilele într-un centru de plasament.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite