Un adolescent, înjunghiat pentru o fată, poate spune că s-a născut a doua oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi dintre agresori au fost arestaţi. Foto: Adevărul
Doi dintre agresori au fost arestaţi. Foto: Adevărul

Motivul prostesc pentru care un tânăr a fost pe punctul să ucidă este o vorbă aruncată cu ironie prietenei sale. El şi complicele său au fost reţinuţi de poliţişti.

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a aflat în pragul morţii după ce a fost înjunghiat în faţa blocului, în cursul unei altercaţii cu alţi doi tineri.

Se pare că totul a pornit de la un motiv stupid: băiatul ironizase o fată, care s-a plâns prietenului ei, iar acesta a răzbunat-o cu o duritate înspăimântătoare.

O echipă multidisciplinară de chirurgi a reuşit să salveze viaţa adolescentului însă au fost momente în care membrii acesteia au crezut că „l-au pierdut”.

"La sosirea echipajului ambulanţei, victima avea tensiunea prăbuşită ca urmare a hemoragiei abundente. Prezenta o plagă la cap şi una la piciorul drept, unde îi fusese secţionată artera poplitee. Am anunţata spitalul şi când a ajuns, a fost dus direct în sala de operaţii", a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţiştii au prins doi dintre agresori.

„În urma primelor verificări şi investigaţii, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că, în timp ce se afla o stradă din cartierul I.C. Frimu, minorul a fost înjunghiat cu un cuţit în zona piciorului drept. La mai puţin 24 de ore de la comiterea faptei, poliţiştii au identificat doi dintre agresori. Aceştia au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, fiind cercetaţi pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă şi urmează să fie  prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor persoanelor implicate în conflict şi a participaţiei fiecăreia la comiterea faptei”, a declarat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite