Ultima reprezentaţie a stagiunii 2018-2019 la Teatrul de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Vasopol FOTO Adevărul
Cristina Vasopol FOTO Adevărul

Trupa teatrului propune spectatorilor duminică, 30 iunie, de la ora 20,00 spectacolul „Concert Estival”. Evenimentul are loc la Grădina de Vară „Leonard”, iar preşul unui bilet este de 21,6 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii au reducere 50%.

Teatrul Naţional de Operă şi Operet ă „Nae Leonard” Galaţi încheie stagiunea 2018-2019 cu un Concert Estival pe 30 iunie, de la ora 20,00, la Grădina de Vară „Leonard”.

„Publicul gălăţean este aşteptat să participe la ultimul eveniment al stagiunii 2018-2019, care conţine toate ingredientele bunei dispoziţii: muzică, relaxare, bucuria de a fi împreună. Fredonaţi alături de soliştii şi orchestra de revistă, refrene româneşti şi internaţionale, de la folk şi pop la rock şi jazz”, a transmis conducerea teatrului.

Vor cânta: Florentina Andronic, Mihail Anton, Cristina Isabela Ionaşcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol, sub conducerea muzicală  a dirijorului Nicolae Mantu. Evenimentul, care va dura 1 oră şi 30 minute, va fi prezentat de Ionuţ Negrişanu.

Preţul întreg al biletului este de 21,60 lei, iar preţul redus pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10,80 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la casieria Teatrului în intervalul orar afişat pe site-ul oficial al instituţiei sau pe pagina de Facebook, sau de pe platforma BLT.ro: https://www.blt.ro/concert-estival-gradina-leonard.html . 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite