Trupa Proconsul va concerta live joi în Pub Summer Time din Galaţi. Evenimentul va începe la ora 21.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proconsul, trupa cu cele mai multe concerte live din România, va interpreta cel mai nou single „Aici cu mine”, feat Andra şi Ştefan Bănică. „Aici cu mine” este o melodie plină de optimism, care ne arată că viaţa este frumoasă şi, la fiecare pas, plină de motive de fericire.

„Aici cu mine” este cel mai bun exemplu că artişti consacraţi, cu stiluri diferite, pot lucra împreună pentru a oferi publicului o producţie de calitate, care să umple sufletul de bucurie de fiecare dată când este ascultată”, a spus Dragoş, chitaristul trupei Proconsul. ”Începeţi dimineaţa cu o doză de optimism şi, cu siguranţă, veţi vedea că viaţa este şi mai frumoasă”, le recomandă Bodo fanilor.

Piesa “Aici cu mine” este compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). Single-ul beneficiază şi de un videoclip inedit, în care apar şi copiii membrilor trupei.

„Copiii sunt cel mai mare dar din viaţa unui om. Toţi din trupă avem copii, ei sunt cei care ne bucură zi de zi şi ne arată că avem extrem de multe motive să fim fericiţi. De aceea ne-am hotărât să avem un videoclip în care copiii să aibă rolul principal şi ne bucurăm că şi copiii noştri sunt parte din el”, a spus Dragoş, chitară şi voce Proconsul.

Alături de single-ul „Aici cu mine”, băieţii de la Proconsul vor ridica publicul în picioare cu hit-urile care i-au propulsat timp de 16 ani în topurile muzicale din România,  „Cerul”, „Nu mi-e bine fără tine”, „Spune-mi despre noi”, etc.

Proconsul va susţine concerte şi în Satu Mare (29 mai), Petroşani (30 mai, ora 20:00) şi Brăila (31 mai, ora 20:00).

Trupa Proconsul a cucerit publicul roman în 1999, cu single-ul „De la ruşi”, iar un an mai târziu a fost prima formaţie care a adus României trofeul Cerbul de aur. Au urmat 15 ani în care s-au aflat în preferinţele muzicale ale românilor, lansând hit după hit.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite