Trubadurul Vasile Şeicaru, nemulţumit de modul în care este tratat în platourile emisiunilor: "Zău că nu meritam aşa ceva!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Şeicaru nu vrea decât respect. Foto: Adevărul
Vasile Şeicaru nu vrea decât respect. Foto: Adevărul

După ce a fost făcut prahovean, deşi toată lumea ştie că este gălăţean, Vale s-a trezit că i se taie piesa la jumătatea ei. Artistul folk este hotărât să nu mai meargă prin emisiuni decât după ce semnează contracte clare cu televiziunile respective.

Vasile Şeicaru a postat pe site-ul personal un mesaj dur la adresa realizatorilor TV. Reacţia artistului vine după ce a participat, vineri, 3 ianuarie, la emisiunea „Iubiri pe o coardă de chitară”, realizată de Diana Pascal (TVR 2). Ce cere Vale? Doar RESPECT.

Iată, mai jos, „Protestul” integral al lui Vasile Şeicaru!

«Să-mi fie învăţatură de minte! Nu am de gînd să mă mai duc niciodata, în orice condiţii, la vreo televiziune! O să mă duc cu contract ferm, să nu-şi mai bată nimeni joc de mine şi de cîntecele mele, sau să scornească aiurea nu ştiu ce lucruri din viaţa şi activitatea mea. Am un site, www.seicaru.ro, facut bine, unde sunt toate amănutele legate de viaţa mea, scrise  acolo atat de clar! Trebuia doar puţină atenţie!

Toată lumea ştie că sunt gălăţean şi că n-am nici o legatură cu Prahova! Pentru mine conteaza lucrurile astea!

Şi apoi, e a nu ştiu cîta oară cand realizatorii işi trag genericul de final peste mine, peste cîntecele mele, şi-mi taie pînă la final, cîntecul la jumatate! Însă ca la emisiunea realizată de Diana Pascal la TVR2, pe data de 3 ianuarie, nimeni n-a făcut ! Dacă aş putea sa protestez altfel,  aş face-o, dar nu-mi vine, mai degrabă mi-e silă! Eu în ultima vreme nu mă prea omor după TV, şi asta se ştie! Mă duc foarte rar! De acum înainte nu voi mai călca pe acolo oricum şi în orice condiţii! Vom face un contract clar, la obiect, şi dacă nu se va respecta, îi voi da in judecată! Pe mine nu ma interesează preferinţele muzicale sau personale ale realizatorilor, dar consider ca unii artişti care cînta de zeci de ani in ţara asta, au nevoie de mai multă atenţie din partea lor atunci cînd sunt chemaţi la cate-o emisiune….şi aia din an în Paşte!

Astă vară, la o altă emisiune, la mare, la Mamaia, tot cu TVR, am stabilit cu realizatorii că vin cu o singură condiţie: dacă o să cînt două piese! Mi s-a promis ca două cîntece va cînta de fapt toată lumea! Zis şi facut, numai că pînă la sfîrşit,  mie şi lui Marius Baţu ne-a fost tăiat cate un cîntec!

Eu ştiu că nu pot fi iubit de toată lumea, dar dacă nu esti de acord cu mine, cu cîntecele mele, dacă nu mă agreezi, nu mă chema! Dar dacă tot mă chemi, respectă-mă!

Consider că la emisiunea “Iubiri pe o coardă de chitară”, realizatorii s-au comportat oribil cu mine!….şi  zău ca nu meritam.»

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite