Tragedii la cumpăna dintre ani. Două persoane au murit după ce au fost snopite în bătaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În ambele cazuri, medicii de pe ambulanţe nu au mai putut face mare lucru pentru pacienţi
În ambele cazuri, medicii de pe ambulanţe nu au mai putut face mare lucru pentru pacienţi

Anul 2013 s-a încheiat cu o crimă oribilă, petrecută într-un sat de pe malul Prutului. Noul an a venit şi el cu o altă tragedie: un bărbat din localitatea gălăţeană Balinteşti a murit în braţele medicilor după ce fusese bătut şi înjunghiat cu bestialitate de mai mulţi indivizi.

Prima tragedie s-a petrecut în localitatea Drăculeşti, comuna Măstăcani, acolo unde o femeie de 46 de ani a fost bătută chiar de soţul ei până când aceasta şi-a pierdut suflarea. Cei doi se pregăteau să întâmpine noul an împreună când, din cauza aburilor de alcool, s-au luat la ceartă. De aici şi până la bătaie a fost doar un pas. Echipajele de salvare care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru gălăţeancă, aceasta fiind găsită în locuinţa conjugală fără suflare. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

La numai câteva ore distanţă, dar în 2014, o altă tragedie a avut loc în localitatea Balinteşti. Acolo, un bărbat de doar 34 de ani a fost bătut cu bestialitate de unul sau mai mulţi indivizi. Medicii de pe Ambulanţă l-au transportat pe bărbat la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. Poliţiştii încearcă acum să afle cine l-a atacat pe bărbat, iar acesta poate ajunge după gratii pentru lovituri cauzatoare de moarte. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite