Tragedie! Un bebeluş dintr-o comună gălăţeană a murit în braţele mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluşul nu a mai putut fi salvat (foto: arhivă)
Bebeluşul nu a mai putut fi salvat (foto: arhivă)

Echipajul unei ambulanţe, chemate în puterea nopţii pentru că din gura sugarului curgea sânge, n-a mai putut face altceva decât să constate decesul copilului.

Părinţii unui bebeluş în vârstă de o lună, din satul Nicopole (comuna Drăguşeni) au telefonat la 112 pentru a anunţa că din gura fetiţei lor curge sânge.

„Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la domiciliul familiei respective, în jurul orei 2.30. Din păcate, la sosirea echipajului, pregătit să acorde primul ajutor şi să transporte sugarul la spital, copilul era decedat. Urmează ca Serviciul de Medicină Legală să stabilească din ce cauză s-a produs această tragedie", ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Este puţin probabil ca sugarul să fi avut o hemoragie digestivă sau orice altă afecţiune care a provocat simptomul sângerării „din senin".

Din păcate ingoranţa părinţilor (atunci când de vină este ignoranţa şi nu altceva) face destule victime în rândul copiilor, mai ales a celor de vârste foarte mici.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite