Tone de deşeuri pe Dunăre, în dreptul restaurantului „Del Mar” din Galaţi. Patronul riscă o amendă de 25.000 lei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul cârciumii, Răzvan Avram ( fostul director al Centrului Cultural "Dunărea de Jos") a fost avertizat de Garda de Mediu să adune gunoiul, dar nu s-a conformat.

Gălăţenii care ies la plimbare pe Faleza Inferioară au parte de un peisaj de-a dreptul dezgustător.

Pe o porţiune de peste 40 de metri, în dreptul pontonului-restaurant "Del Mar", Dunărea este sufocată de deşeuri.
PET-uri, ambalaje, materiale textile, crengi rupte, dar şi arbuşti uscaţi reprezintă doar o parte din gunoaiele care zac încă de anul trecut pe fluviu.

În timp ce patronii celorlalte pontoane au dat dovadă de bun simţ şi spirit civic şi au curăţat porţiunile de pe Dunăre din dreptul propriilor restaurante, consilierul local Răzvan Avram sfidează legea şi în acest an.

Avram, o problemă în fiecare an

În ciuda avertismentelor primite de la comisarii Gărzii de Mediu, Avram nu s-a sinchisit nici după câteva săptămâni bune să cureţe deşeurile din dreptul pontonului "Del Mar", care îi aparţine.

"Răzvan Avram este o problemă în fiecare an. Am trimis de câteva ori oameni de la noi care l-au înştiinţat şi l-au atenţionat, însă nu a făcut nimic în acest sens. Nu şi-a făcut treaba. O să îi aplic o amendă lui Avram chiar luni, pentru deşeuri pe cursurile de apă", ne-a declarat Mihai Turcu, comisarul-şef al Gărzii de Mediu Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, amenda pe care afaceristul Răzvan Avram riscă să o primească în cazul în care nici până luni nu va curăţa fluviul de deşeuri ajunge până la 25.000 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite