Teatrul Gulliver, prezent la trei festivaluri internaţionale de animaţie din ţară cu mai multe spectacole montate în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actorii Teatrului Gulliver Foto: Teatrul Gulliver
Actorii Teatrului Gulliver Foto: Teatrul Gulliver

După premiera spectacolului „Peter Pan” de duminica trecută, Teatrul Gulliver a pornit la drum, prin ţară, la cele mai iubite festivaluri de animaţie de la noi. Iubitorii poveştilor îşi vor putea revedea artiştii preferaţi pe data de 14 octombrie, începând cu ora 10.30, când se va juca „Mica Sirenă”.

Până la jumătatea lunii octombrie, păpuşarii gălăţeni vor fi plecaţi în deplasare la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin” din Timişoara, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi şi Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” din Bucureşti, unde vor prezenta spectacolele „Mica Sirenă”, „Peter Pan” şi „De mână cu tine”.

Acestea din urmă sunt cele mai recente montări de la Teatrul Gulliver şi este pentru prima dată când ies la rampă pe scena festivalurilor de gen din ţară.

Programul de spectacole de la sediul teatrului poate fi găsit pe website-ul instituţiei, www.teatrul-gulliver.ro şi pe pagina de facebook /TeatrulGulliver. Pentru reprezentaţiile de duminică biletele pot fi cumpărate online, accesând link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro sau în ziua spectacolului, de la sediul teatrului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite