Târg de turism. Sarmale după reţeta lui Sadoveanu şi vin pentru turiştii care ajung în zona Moldovei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea sunt ofertele cu care proprietarii de pensiuni turistice îşi propun să îşi atragă clienţii în această perioadă. O parte dintre unităţile de cazare din regiune îşi prezintă weekendul acesta serviciile la Târgul de Turism de la Hotel Unirea din Iaşi.

„Ciorbă de burtă ca la noi nu se mai face nicăieri în Moldova. Avem şi sărmăluţe după reţeta lui Mihail Sadoveanu, din piept de raţă şi fierte în zeamă de cocoş. La noi este numai mâncare tradiţională. Nu avem chipsuri, pizza sau paste. Numai macaroane cu brânză", îşi prezintă Sorin Coteanu „marfa".

image

El este proprietarul Complexului Turistic Poiana - Deleni, din Iaşi, „un loc unde poţi să auzi cum bate vântul prin crengile de brazi şi pini, unde seara parcă sunt mai multe stele pe cer decât în oricare altă parte a lumii", după cum spune acesta.

Preţuri negociabile

În complexul pe care îl conduce sunt 30 de locuri de cazare, în cinci căsuţe din lemn clasificate cu trei stele, cu televizor şi grup sanitar prioriu, trei camere în cabană şi şapte căsuţe de tip camping. Preţurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 120 de lei, dar sunt negociabile oricând. „Pot ajunge chiar şi la jumătate, pentru grupuri sau pentru cei care doresc să stea perioade mai lungi", precizează Sorin Coteanu.

CITEŞTE AMĂNUNTE DESPRE TÂRGUL DE LA IAŞI AICI:

Iaşi: Sarmale după reţeta lui Sadoveanu şi vin pentru turiştii care ajung în zona Moldovei (GALERIE FOTO)

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite