Tâlhăria a cunoscut apogeul la Suceveni! Un bărbat a rămas fără plug şi harnaşamentul calului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce şi-a recuperat plugul, tânărul şi-a reluat munca
După ce şi-a recuperat plugul, tânărul şi-a reluat munca

Trei persoane din comuna Suceveni, care şi-au atacat un consătean în timp ce acesta se ducea la muncile câmpului, sunt cercetate în libertate pentru tâlhărie. Alarmant este că totul s-a petrecut în toiul zilei.

Gheorghe C., de 21 de ani, din Suceveni, s-a pornit luni dimineaţă să lucreze la câmp, cu căruţa personală la care a ataşat un plug.

Până să ajungă însă la ogorul pe care trebuia să îl are, tânărul a dat nas în nas cu trei indivizi care i-au înconjurat atelajul şi nu l-au lăsat să îşi vadă de drum.

Cât ai zice peşte, cei trei necunoscuţi i-au demontat plugul de la atelaj şi i-au luat şi harnaşamentul calului, după care duşi au fost.

Gheorghe s-a dus glonţ la poliţie, unde a povestit cum fusese jefuit prin violenţe, de uneltele care îi erau necesare la munca pământului.
În urma verificărilor, poliţiştii au dat de urma celor trei "haiduci".

"Au fost identificaţi suspecţii de comiterea faptei ca fiind J. Marian de 40 ani, J. Genovica de 33 ani şi J. Samuel, de 16 ani, toţi din comuna Suceveni, jud. Galaţi. Cei trei suspecţi sunt cercetaţi în libertate pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie", ne-a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite