Suspect de tentativă la tâlhărie, reţinut de poliţiştii gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul ar putea fi arestat preventiv. Foto: Adevărul
Bărbatul ar putea fi arestat preventiv. Foto: Adevărul

Duminică seara, în jurul orei 19.25, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi telefonic despre faptul că pe str. Siderurgiştilor, din localitate, o persoană suspectă a fost imobilizată de trecători

La faţa locului s-a deplasat cu operativitate o patrulă de siguranţă publică, care a identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 31 ani, din Galaţi.

Cu ocazia audierilor, poliţiştii au stabilit că suspectul a pătruns prin escaladare în baia unui apartament, cu intenţia de a sustrage bunuri, dar a fost surprins de proprietară, o femeie de 56 ani. În încercarea de a-şi asigura scăparea, suspectul a împins femeia în holul apartamentului şi a fugit pe scări.

Alarmat de ţipetele femeii, un vecin a plecat în urmărirea suspectului reuşind  să-l imobilizeze cu ajutorul altor cetăţeni, în faţa unui bar, pe str. Siderugiştilor.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite