Şoferul unei ambulanţe private a fost prins de radar cu peste 140 de km/h. Ce le-a explicat poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Poliţia Română
sursa: Poliţia Română

Un şofer care transporta cu o ambulanţă privată de la Cluj la Galaţi, a fost înregistrat de radar conducând cu 142 de km/h, pe DN2 D, în judeţul Vrancea. El a fost sancţionat cu amendă şi a rămas fără permisul de conducere timp de trei luni.

„La data de 27 ianuarie, ora 17:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Odobeşti au depistat un bărbat de 27 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 D, în afara localităţii Boloteşti, cu viteza de 142 km/h, înregistrat de aparatul radar. Conducătorul auto a fost sancţionat conform OUG 195/2002 R, fiind dispusă măsura complementară a reţinerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile”, a anunţat IPJ Vrancea.

În timp ce înmâna documentele poliţistului rutier, bărbatul a precizat faptul că vehiculul condus aparţine unui societăţi private de asistenţă medicală şi transportă o persoană  de la Cluj către Galaţi.

Ulterior, şoferul ambulanţei le-a explicat poliţiştilor faptul că starea pacientului impune transportul  la o unitate medicală cât mai apropiată. Astfel, un alt echipaj de poliţie rutieră care se afla în zonă a sprijinit  deplasarea acestuia către UPU Focşani.

„Facem precizarea că autovehiculul în cauză nu face parte din nicio  categorie de autovehicule cu regim prioritar de deplasare”, a precizat IPJ Vrancea.  

Vă reco​mandăm şi: 

Doi copii grav răniţi într-un accident de ATV provocat de tatăl lor

Un bătrân de 82 de ani a murit spulberat de o maşină, pe un drum comunal din Argeş

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite