Şoferul care face propria lege pe şosea. Un impact frontal este evitat în ultimul moment VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au declanşat o anchetă după apariţia în mediul online a unor imagini cu un şofer care face depăşiri neregulamentare, peste linia continuă, fiind la un pas să lovească două autovehicule.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Galaţi s-au autosesizat după ce o filmare cu un şofer inconştient care face depăşiri neregulamentare au apărut în spaţiul public, pe un grup de socializare dedicat şoferilor. Din filmuleţul postat pe internet se poate observa că un şofer face propria lege pe şosea, făcând depăşiri riscante peste linia continuă.

La un moment dat se observă că şoferul imprudent este foarte aproape de a lovi un autovehicul care circulă regulamentar pe sensul său de mers. Bărbatul îşi continuă cursa nebunească şi se angajează într-o nouă depăşire, în ambele cazuri impactul frontal fiind evitat în ultimul moment.

În urma apariţiei acestor imagini, poliţiştii de la serviciul rutier Galaţi au demarat o anchetă si au reuşit să-l identifice pe şoferul care a efectuat două depăşiri neregulamentare, încălcând linia continuă şi fiind la un pas să provoace un grav accident de circulaţie.  Bărbatul are 53 ani,  este din Galaţi si se afla pe drumul judeţean 251, între Schela şi Smârdan, cand a efectuat manevrele riscante.

”După vizionarea imaginilor apărute în mediul online, pe un site de socializare, poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi s-au autosesizat şi, în urma verificărilor, au stabilit că autoturismul respectiv a circulat pe DJ 251, între localităţile Schela şi Smârdan, la volanul acestuia fiind un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Galaţi. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind depăşirea, fiindu-i reţinut, totodată, permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile.”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Un şofer vitezoman a făcut live pe Facebook în timp ce gonea cu 200 de km/oră pe ritmuri de manele

Şoferi care au dat radarul peste cap. Un vitezoman conducea cu 168 km/h într-o zonă unde limita era de 50 km/h

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite