Sinucidere sau crimă ? Paznicul unei primării gălăţene, găsit mort într-o fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paznicul scos din fantână murise cu câteva ore în urmă. Foto: Click/arhivă
Paznicul scos din fantână murise cu câteva ore în urmă. Foto: Click/arhivă

Cadavrul a fost descoperit de către bunicul bărbatului. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz de „moarte suspectă” şi nu exclud posibilitatea ca paznicul să fi fost ucis.

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Suhurlui, n-a mai ajuns acasă după ce fusese de serviciu în noaptea de duminică spre luni, când a păzit sediul Primăriei. A doua zi, familia sa l-a căutat, ore în şir, prin toată comuna.
În cele din urmă, paznicul a fost găsit într-o fântână. Cel care l-a descoperit este bunicul său.

S-a cerut ajutor la 112 şi, în scurt timp, la faţa locului au ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi un altul de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierii au scos din fântână trupul bărbatului, care se afla cu capul în jos, iar medicul sosit la faţa locului  a constatat decesul.

La prima vedere, ar putea fi un caz de sinucidere numai că toţi cunoscuţii paznicului susţin că acesta n-avea niciun motiv să-şi ia zilele. Era căsătorit, tatăl a trei copii şi se bucura de o situaţie materială bună.

Având în vedere că ipoteza unei sinucideri nu prea are susţinere, poliţiştii au încadrat decesul drept „moarte suspectă” şi au demarat o anchetă care ar trebui să limpezească dacă paznicul s-a aruncat sau a fost aruncat în fântână. Nici ipoteza unei căderi accidentale nu este plauzibilă având în vedere că fântâna se află la o distanţă de aproximativ un kilometru de sediul Primăriei.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie, iar concluziile legiştilor sunt foarte importante pentru continuarea cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite