Servicii broadband de tip WiMAX pentru firmele din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnologia oferă companiilor gălăţene, dar şi persoanelor fizice, acces rapid și de calitate la Internet de bandă largă și servicii de telefonie de ultimă generație.

Astăzi a avut loc la Constanţa prezentarea serviciilor broadband de tip WiMAX, la care au participat reprezentanți ai Ministerului Comunicațiilor, Radiocom, operatori și companii de suport.

Soluția WiMAX, cum o numesc specialiştii, va fi furnizată pe piață sub brandul Easy2BiNet şi se bazează pe cele mai noi tehnologii de comunicare.

La serviciul broadband de tip WiMAX vor putea avea acces în câteva luni şi firmele gălăţene, dar şi persoanele fizice, pentru accesul rapid și de calitate la Internet de bandă largă și servicii de telefonie de ultimă generație.

RADIOCOM a lansat serviciile broadband de tip WiMAX, în noiembrie 2010, disponibile atât pentru persoane fizice, cât şi pentru segmentul de clienţi business.

Soluţia WiMAX va permite acoperirea cu prioritate a zonelor industriale şi limitrofe ale reşedinţelor de judeţ, dar şi un număr semnificativ de localităţi mici şi medii, unde conexiunea la Internet este limitată din cauza lipsei soluţiilor de acces în aceste locaţii.

WiMAX (Worldwide Interoperability for Microwave Access) este o tehnologie radio de ultimă generaţie care furnizează conexiuni de mare viteză la Internet.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite