S-a aruncat în faţa trenului pentru că nu mai suporta ideea că este sclavul alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Bărbatul, care a avut parte de o moarte violentă, hotărâse de mai multă vreme să-şi încheie socotelile cu viaţa sa năruită de băutură după ce mai multe cure de dezalcolizare nu i-au fost de niciun ajutor.

Pradă unei depresii crunte din cauză că nu putea scăpa de meteahna alcoolismului, un gălăţean, în vârstă de 31 de ani, a cedat psihic şi s-a sinucis.

Era decis să o facă şi de aceea a ales să se arunce în faţa trenului pentru a fi sigur că nu va exista cale de întoarcere în lumea care nu-l putea accepta aşa cum ajunsese să fie din cauza alcoolului.

Tatăl său le-a spus medicilor de la SMURD, care au gonit nebuneşte ca sa-l salveze, că fiul lui spunea de mai multă vreme ca-şi va pune capăt zilelelor după ce mai multe internări la Spitalul de Psihiatrie, pentru dezalcolizare, nu l-au scăpat de prizonieratul băuturii.

„Am ajuns de la Galaţi în comuna Tudor Vladimirescu, în 23 de minute. Ni se spusese că încă bărbatul încă mai respiră, dar era mort. Peste el au trecut locomotiva şi mai multe vagoane. Cutia craniană era deschisă şi avea o plagă carniocerebrală incompatibilă cu viaţa", a afirmat dr Angel Trifan, medic coordonator UPU-SMURD.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite