Revin spectacolele la sala mare de la Teatrul Gulliver. „Cenuşăreasa” deschide seria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au petrecut o vacanţă plină de proiecte noi şi surprize memorabile alături de cei mici, prietenii de la Teatrul Gulliver sunt acum gata să reia seria spectacolelor la sala mare, începând din această duminică, de la ora 10,30, cu mult îndrăgita poveste „Cenuşăreasa”.

Încântătoarea întâlnire cu acest titlu clasic reprezintă oportunitatea de a descoperi fascinanta poveste a Cenuşăresei într-un nou registru şi într-o nouă lumină a înţelegerii întâmplărilor. Jocul păpuşilor, combinat şi completat cu jocul actoricesc, promite o experienţă artistică specială, după cum mărturiseşte însuşi regizorul spectacolului, Ciprian Huţanu.

Acesta destăinuie faptul că întâlnirea cu trupa de animaţie a Teatrului Gulliver a constituit prilejul de a aborda basmul clasic din poziţia confruntării cu imaginile-clişeu pe care cinematografia şi televiziunea le inoculează spectatorului tânăr şi matur, deopotrivă.

Astfel, regizorul declară că „Cenuşăreasa”, titlu care greu suportă reinterpretări de esenţă, a reprezentat provocarea pe care a acceptat-o alături de Teatrul Gulliver iar căutările lui primordiale s-au îndreptat către o renunţare la înţelegerea întâmplărilor, altfel decât spectatorul, avizat sau neavizat, şi-ar imagina la intrarea în sala de teatru.

Distribuţia spectacolului este compusă din actorii: Elena Marin, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga. Vocile cântecelor cu rezonanţă Disney aparţin artiştilor Cristina Bleandură, Florin Bobei şi corului Facultăţii de Arte din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Întregul decor şi construcţia păpuşilor de dimensiuni umane sunt realizate de scenograful Vlad Tănase, iar muzica ce conferă întregului spectacol o atmosferă aparte, este semnată de compozitorul gălăţean Eugen Dan Drăgoi. Grafica digitală, ce completează întregul decor de poveste, este concepţia lui Andrei Cozlac.

Biletele pentru spectacol se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentaţiei, în limita disponibilităţii. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite