Reguli noi de circulaţie pe Faleză, la Elice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile care ocolesc segmentul bulevardului Marii Uniri blocat din cauza riscului de surpare şi ocolesc parcul acum au prioritate în intersecţia cu prelungirea străzii Traian.

Primăria municipiului Galaţi anunţă că a fost luată decizia de reorganizare a circulaţiei în intersecţia dintre strada Prelungirea Traian şi breteaua care ocoleşte Parcul de la Elice.

„Scopul reorganizării circulaţiei este fluidizarea traficului auto, prin acordarea priorităţii celor care circulă pe breteaua care ocoleşte Parcul de la Elice. Şoferii care circulă pe Prelungirea Traian spre Bulevardul Marii Uniri vor acorda prioritate celor care circulă pe bretea, dinspre Port. Primarul Marius Stan mulţumeşte participanţilor la traficul rutier pentru sugestii şi înţelegere", a declarat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

Municipalitatea a luat decizia interzicerii circulaţiei rutiere pe Bulevardul „Marii Uniri" în porţiunea din faţa parcului de la Elice, acolo unde instabilitatea solului menţine ridicat riscul producerii unei noi surpări de mari proporţii. În atare situaţie, pe breteaua cu doar două benzi de circulaţie, care ocoleşte parcul, trebuie să se desfăşoare în bune condiţii traficul rutier dintre zona Portului şi restul cartierelor din partea de vest a oraşului, deosebit de intens la ore de vârf.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite