Recent inaugurată, singura policlinică din judeţul Galaţi va rămâne închisă până în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi lucrările de renovare şi modernizare au fost finalizate cu o lună şi jumătate în urmă, intrarea în folosinţă a unităţii sanitare a fost amânată din nou.

Ambulatorul de Specialitate al Spitalului Clinic de Urgenţă a fost inaugurat zilele trecute dar nu va fi dat în folosinţă decât la începutul anului viitor.

Din această cauză, accesul în spital al pacienţilor care au nevoie de consultaţiil în ambulator va fi permis în continuare, în ciuda riscurilor pe care le presupune.

„Conform proiectului, deschiderea oficială se face odată cu semnarea documentului de predare-primire dintre Consiliul Judeţean şi administraţia spitalului. Până atunci, urmează să ne organizăm, iar cabinetele vor reveni în ambulator", a informat Valentin Vrânceanu, directorul administrativ al Spitalului Judeţean.

Aşadar, Policlinica Judeţeană va rămâne închisă până la data de 3 ianuarie 2012 cu toate că lucrările de renovare, care au durat un an, s-au încheiat efectiv la sfârşitul lunii octombrie şi de atunci, inaugurarea a fost amânată inexplicabil.

"Cred că cei de la Consiliul Judeţului nu găsesc panglica inaugurală", comenta ironic în luna noiembrie, doctorul Valentin Boldea, directorul Direcţiei de Sănătate Publică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite