Promenada biciclistelor: cursa în care frumuseţea învinge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Startul va fi dat la Zidul Mare
Startul va fi dat la Zidul Mare

Tradiţionala paradă va avea loc şi în acest an pe Faleza Inferioară a Dunării. Cele mai şic bicicliste vor fi premiate.

Doamnele şi domnişoarele care au sufletul tânăr şi iubesc mersul pe bicicletă, sunt aşteptate duminică, 7 iunie, de la ora 11.00, pe Faleza inferioară din Galaţi (în zona restaurantului NicNic) pentru a lua parte la parada celor mai cochete bicicliste pe care le are Galaţiul. Ţinuta trebuie să fie şic, iar bicicleta înflorată şi aranjată. „Dorim să avem parte de rochiţe colorate, flori, baloane şi mult zâmbet la Promenada Biciclistelor”, spun organizatorii de la Club Ciclism Galaţi.

Traseul este acelaşi ca şi la ediţiile anterioare: Plecarea este de la Zidul Mare, se merge în promenadă până la Bariera de la trecere bac, iar sosirea este la Zidul Mare. Promenada este fără taxă de înscriere iar organizatorii asigură apa în zona Start şi diplome de participare. Înscrierea se va face on-line pe www.ciclismgalati.ro. La faţa locului nu se mai fac înscrieri. Limita concurentelor participante este de 50 de persoane.

Desemnarea câştigătoarelor se va face în urma deliberării juriului alcătuit din reprezentanţi ai sponsorilor evenimentului.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite