Programul din weekend la Teatrul Dramatic din Galaţi: premiera „Flu Flu” şi spectacolul „Take, Ianke şi Cadâr”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un spectacol concert şi o comedie clasică alcătuiesc programul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi în acest sfârşit de săptămână.

Vineri, 18 octombrie 2019, şi sâmbătă, 19 octombrie 2019, la ora 19:00, Sala Mare a Dramaticului găzduieşte premiera „FLU FLU – UN SPECTACOL CONCERT DE RZĂVAN CLOPOŢEL”, realizat în regim independent. FLU FLU este un spectacol de muzică şi umor ce îmbină un stil muzical divers cu versuri de satiră socială. El include 11 piese originale, dar şi momente de actorie.

Conceptul, muzica şi versurile sunt semnate de Răzvan Clopoţel, actor al Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Răzvan a construit spectacolul alături de colegii Oana Mogoş şi Ionuţ Moldoveanu şi alături de Hippie Band, adică Florin Chiriac, Ciprian Dincă şi Răzvan Gheorghiu. Scenografia îi aparţine lui Daniel Divrician.

Spectacolul FLU FLU are o durată de o oră şi jumătate şi este interzis minorilor cu vârsta sub 16 ani. Preţul unui bilet este 35 de lei. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Biletele pot fi cumpărate şi de la Cafeneaua Artiştilor, aflată pe latura nordică a clădirii Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59.

Duminică, 20 octombrie 2019, la ora 19:00, trupa Dramaticului gălăţean prezintă spectacolul „TAKE, IANKE ŞI CADÂR”, de Victor Ion Popa, regia: Eugen Făt, scenografia: Lăcrămioara Dumitraşcu. În distribuţie: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja-Neagu, Svetlana Friptu.

„TAKE, IANKE ŞI CADÂR” este o comedie clasică din perioada interbelică, ce are în centru povestea de dragoste dintre Ana şi Ionel, care se ţese pe fundalul amuzant şi duios al prieteniei dintre un român, un evreu şi un turc. Spectacolul durează două ore şi 25 de minute, are pauză şi este potrivit pentru copii.

Biletele pot fi achiziţionate de pe bilete.fanitardini.ro sau de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, care are următorul program:

-luni, marţi, miercuri 11,00-19,00;

-joi, vineri 10,00-16,00 şi 17,00-19,00;

-sâmbătă, duminică 10,00-13,00 şi 17,00-19,00.

Informaţii suplimentare despre achiziţia biletelor pot fi obţinute la 0758-089-994 sau 0758-049-850.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite