Probleme financiare la Galmopan. Mai multe firme cer falimentul celui mai mare producător de pâine din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galmopan are datorii de peste 15 de milioane de lei, dintre care 12 milioane reprezintă impozite şi taxe neplătite către bugetul de stat, precum şi penalităţile aferente. Firma a trecut deja prin mai multe executări silite organizate de Fisc, însă nu a pierdut deocamdată nicio proprietate.

Firma Galmopan SA Galaţi, cea mai mare fabrică de pâine din judeţ, trece printr-o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar. Pe rolul Tribunalului Galaţi s-au adunat deja mai multe dosare prin care se solicită intrarea în faliment a firmei care-i are ca acţionarii majoritari pe fraţii Marius şi Petrică Herăscu.

Galmopan are datorii de peste 15 de milioane de lei, dintre care 12 milioane reprezintă impozite şi taxe neplătite către bugetul de stat. Firma a trecut deja prin mai multe executări silite organizate de Fisc, însă nu a pierdut deocamdată nicio proprietate. De fiecare dată, proprietarii Galamopan au reuşit să obţină reeşalonări în plată şi păsuiri.

În ultimii ani, Marius şi Petrică Herăscu au renunţat total sau parţial la mai multe din afacerile pe care le au la Galaţi. Ei au investit sume importante la Brăila, acolo unde au o modernă fabrică de biscuiţi şi prăjituri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite