Primul suspect de Covid-19 la Primăria Galaţi. Mai mulţi angajaţi ai instituţiei au fost izolaţi la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Primărie fuseseră deja luate măsuri de dezinfecţie FOTO PM Galaţi
În Primărie fuseseră deja luate măsuri de dezinfecţie FOTO PM Galaţi

Sursele oficiale au confirmat că persoana în cauză este contact al unei persoane care lucrează la Consiliul Judeţean şi care ar fi fost deja confirmată ca infectată cu SARS CoV-2. Deocamdată, CJ nu a confirmat şi nici nu a infirmat informaţia.

Epidemia de Covid-19 începe să bată la uşa administraţiei locale de la Galaţi. Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu a confirmat marţi, 7 aprilie 2020, pentru Radio România, faptul că un angajat al instituţiei este suspect de COVID-19, precizând că este vorba despre un contact cu o persoană confirmată deja pozitiv.

Potrivit primarului, persoana respectivă nu a mai venit la lucru marţi şi, preventiv, la nivelul instituţiei, s-a luat decizia ca toţi contacţii direcţi cu funcţionara suspectă să rămână în izolare la domiciliu 14 zile.

Totodată, în clădirea Primăriei Galaţi s-a început dezinfectarea tuturor spaţiilor, marţi, după terminarea programului. Alte măsuri vor fi luate în funcţie de rezultatul de la testarea persoanei suspecte.

Surse neoficiale ne-au declarat că persoana suspectă de COVID-19 din Primărie este soţia unui funcţionar public important din cadrul Consiliului Judeţean Galaţi, care ar fi primit deja rezultat pozitiv la testarea pentru coronavirus. Consiliul Judeţean nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile. legate de angajatul  presuspus infectat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite