Primul concurs naţional de pescuit pentru persoanele cu deficienţe de vedere. Va fi premiată cea mai mare captură şi cel mai tânăr participant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii suportă transportul, cazarea şi masa, participanţii urmând să se întreacă în arta pescuitului la baza de agrement de la Zătun.

Miercuri, 1 august, la balta Zătun, are loc prima ediţie a concursul naţional de pescuit pentru persoanele cu deficienţe de vedere.

“Anul trecut a fost organizat un concurs judeţean de pescuit pentru persoanele cu deficienţe de vedere. Când i-am văzut cât de mult s-au relaxat, cât de mult au socializat şi s-au bucurat de o zi in aer liber, am decis că e obligaţia noastră să facem mai mult pentru aceste persoane. Astfel, am hotărât să organizăm primul concurs naţional de pescuit dedicat nevăzătorilor. Vom asigura cazarea concurenţilor şi a însoţitorilor lor, transportul de la hotel la baza de agrement, căsuţe la balta Zătun pentru odihnă şi masa pe toată durata evenimentului”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Vor fi premiate primele trei locuri, dar si cea mai mare captură sau cel mai tânăr participant. De la concurs nu va lipsi ciorba de peşte.  Programul zilei de 1 august:

-7.30 transfer cu microbuzul de la hotel la Baza de agrement Zătun;

-09:30 Deschiderea  Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia I- Baza de agrement Zătun;

-10:00 - 14:00 Derularea Concursului Naţional de Pescuit pentru Nevăzători, ediţia I- Baza de agrement Zătun;

-14:00 - 16:00 Prânz cu specific pescăresc- Baza de agrement Zătun;

-17:00 - 17 :30 Festivitatea de premiere-Baza de agrement Zătun;

-17 :30 Transfer cu microbuzul de la Baza de agrement Zătun la hotel;

-20 :00 Cină festivă- Restaurantul Hotelului Navrom River Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite