Pregătiţi pentru succes? Haideţi la „BUZZ!Camp” Galaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BUZZ!Camp Galaţi va avea loc la Universitatea Danubius. Foto: Adevărul
BUZZ!Camp Galaţi va avea loc la Universitatea Danubius. Foto: Adevărul

Dacă visezi să ai succes individual sau să lucrezi într-o companie de top trebuie musai să treci pe la BUZZ!Camp! De ce? Pentru că este cel mai complet şi complex eveniment de dezvoltare personală şi profesională, adresat tinerilor cu potenţial.

Anul acesta, BUZZ!Camp se va desfăşura pe 26 noiembrie, la Universitatea Danubius. În cadrul conferinţei vor vorbi mulţi tineri de succes, traineri, vedete şi reprezentanţi ai companiilor de top, care vor împărtăşi din know-how-ul şi experienţa lor. În plus, organizatorii au pregătit şi un workshop pe teme actuale de dezvoltare personală şi orientare în carieră, care îi pot ajuta pe tineri să facă un pas în drumul lor spre succes.

“Nu exista o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri.  Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”, a declarat ambasadorul BUZZ!Camp, Ivan Patzaichin.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite