Poveste de dragoste pe scena Teatrului Muzical din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teatrul Muzical "Nae Leonard"
Teatrul Muzical "Nae Leonard"

Melomanii din Galaţi sunt aşteptaţi sâmbătă seara la un spectacol care se referă la un subiect actual, tratat într-un mod extrem de dinamic. Piesa "Pierduţi în dragoste" va începe la ora 17.00.

Sâmbătă, iubitorii spectacolelor de coregrafie şi divertisment sunt aşteptaţi la "Pierduţi în dragoste", din care nu vor lipsi Adina Lazăr, Mariana Pisică, Cristina Diaconu, Ionut Negrişanu, Mihail Anton, Ana Condrea, Mitică Belciugan sau Luminiţa Vologa. În spectacol vor evolua şi ansamblul de balet şi orchestra de revistă.

"Totul se învârte în jurul dragostei, aşa că în spectacol am abordat mai multe poveşti de iubire, care demonstrează că dragostea nu are frontiere de niciun fel, nici etnice, nici de vârstă", spune Laura Sava, directorul Teatrului Muzical.

Regia este asigurată de Florin Melinte, textul aparţine Isabelei Oancea, iar aranjamentele muzicale sunt asigurate de Marian Proca.

Spectacolul de mâine seară este programat de la ora 17.00. Preţul întreg al biletului este 21,2 lei, iar cel redus costă 10,6 lei. Spectacolul durează în jur de două ore şi jumătate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite