Perioada de acordare a bonificaţiei pentru contribuabilii care-şi plătesc dările în primul trimestru a fost prelungită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima zi de acordare a bonificaţiei de 10% pentru contribuabili a fost stabilită pentru luni 1 aprilie.
Ultima zi de acordare a bonificaţiei de 10% pentru contribuabili a fost stabilită pentru luni 1 aprilie.

Gălăţenii care doresc să economisească 10% din totalul sumelor datorate în contul taxelor şi impozitelor locale au ocazia să beneficieze de acordarea bonificaţiei şi luni, 1 aprilie.

Primăria Galaţi anunţă că, întrucât data de 31 martie va fi într-o zi nelucrătoare, bonificaţia de 10 % acordată pentru  plata integrală, până la această dată, a taxelor şi impozitelor, va putea fi obţinută de contribuabili şi  luni, 1 aprilie.

„Plăţile pot fi efectuate în numerar sau cu cardul bancar, atât prin sistemele POS, cât şi prin Sistemul electronic de plată online cu cardul bancar, la adresa de internet www.ghiseul.ro. În cazul opţiunii pentru plata online, cei interesaţi îşi pot ridica plicul sigilat conţinând numele de utilizator şi parola necesare accesării Sistemului Naţional de Plată On-line a Taxelor şi Impozitelor Locale, în baza actului de identitate, de la sediul Direcţiei de Impozite, Taxe şi alte Venituri Locale din strada Domnească numărul 13, la parterul blocului L3”, a declarat Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi.

În afară de sediul central din strada Domnească 13, pentru plăţi sau orice altă problemă legată de taxe şi impozite, gălăţenilor le mai stau la dispoziţie ghişeele sus menţionatei Direcţii, situate la adresele: strada Brăilei nr 232; în Micro 18 la parterul blocului E4 şi în Micro 39, la parterul blocului J5, de pe strada Henri Coandă numărul 8.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite