Percheziţii la locuinţele unor indivizi certaţi cu legea. Poliţiştii au găsit droguri şi un arsenal de arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul BCCO Galaţi, au efectuat 14 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că în luna aprilie au fost implicate într-o altercaţie pe raza municipiului Tecuci.

În urma percheziţiilor efectuate pe 6 mai, poliţiştii au ridicat  în vederea continuării cercetărilor două bâte de baseball, o crosă de golf, o sabie, o baionetă militară, un levier, un topor, două bâte, două cuţite tip briceag, două dispozitive cu electroşocuri, cinci spray-uri cu gaz iritant lacrimogen, trei doze în greutate de aproximativ un gram, fiecare conţinând o substanţă pulverulentă de culoare albă, un gram de substanţă vegetală solidă şi patru grame de substanţă vegetală cu aspect de muguri.

”Poliţiştii continuă cercetările cercetările sub aspectul infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor,  uz de armă fără drept, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare”, au precizat reprezentanţii IPJ Galaţi.

În  cadrul aceleiaşi acţiuni, au fost instituite filtre rutiere pe drumurile judeţene, naţionale şi europene din vecinătatea municipiului Tecuci,  poliţiştii aplicând 30 de  sancţiuni în sumă de 8.773 lei. Au fost reţinute trei certificate de înmatriculare şi două permise de conducere .

Nici firmele care se ocupă de vânzarea produselor alimentare nu au scăpat de sancţiuni. Poliţiştii   au aplicat patru sancţiuni contravenţionale la legea 12/1990 pe linia protejării populaţiei împotriva unor acte comerciale ilicite şi cinci la O.U.G. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare  de 41.000 lei.  Au fost, de asemenea, confiscate 2.300 kilograme de legume, 210 pâini  şi suma de 2.251 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite